fi en

Kesäkurssit itä-pakilassa 2021

Kurssit järjestetään Itä-Pakilan toimipisteessä osoitteessa Ohrahuhdantie 2 B, 2.kerros

Ilmoittautumiset: toimisto@kuviskoulu.fi tiedustelut 045 1243 586

Yhden kurssiviikon hinta 175 euroa.

Kurssipäivinä pidetään tauko, jonka aikana oppilaat voivat syödä omia eväitään.
Kuvataidekoulun keittiö ja taukotila ovat oppilaiden käytettävissä.

7.-11.6. Mielikuvitusdigiviidakko

ma-pe klo 10-14, 7-12-vuotiaille

Päästä luovuutesi villiin laukkaan! Luomme oman mielikuvituksellisen digiviidakon valokuvaamalla, digipiirtäen ja kuvankäsittelyllä. Ensimmäisenä päivänä käymme yhdessä ulkona valokuvaamassa. Sitten tutustumme Photoshop Mix ja Procreate -ohjelmiin iPadeilla ja katsomme minkälaisiin viidakkoihin ne meidät johdattavat. Tämän esitteen kuva Mielikuvitus- viidakko on tehty Photoshop Mix -ohjelmalla. Kuvan mielikuvitusviidakosta on tehnyt Suvi Sillanpää.

Opettaja Suvi Sillanpää

14.-18.6. Retkeilevä kesäkurssi

ma-pe klo 10-14, 9-14-vuotiaille

Kesäkurssilla nautitaan kesälomasta ja retkeillään pyöräillen Haltialassa ja Tuomarinkartanossa. Kurssilla tehdään kuvataidetta ulkona, sääolot huomioiden.

Säistä riippumattomana työskentelypaikkana toimii kuvataidekoulun tilat Ohrahuhdantiellä. Kurssin huipennuksena teemme omat syötävät taideteokset.

Jos sinulla on tehtävätoiveita, muista mainita niistä ilmoittautumisen yhteydessä.

Opettaja Soile Kinnunen