fi en

Syyslukukausi alkaa!

Malmitalossa opetus käynnistyy lauantaista 13.8.2022 alkaen.
Pakilan ryhmien opetukset alkavat maanantaista 15.8.2022 lukien.
Kannelmäen ryhmien ensimmäinen opetuskerta on perjantaina 26.8.2022.

Opetus alkaa lukujärjestykseen merkittynä viikonpäivänä ja kellonaikana. Oppilaspaikan saaneille oppilaille on ilmoitettu oman ryhmän opetusaika sähköpostitse.

Muutamia oppilaspaikkoja on on vielä vapaana.
Lisätietoa: toimisto@kuviskoulu.fi tai puh 0451243586

Ilmoittautumiset oheisesta linkistä.

LINTUPARVI_TRIPLA_vaaka.jpg

Rauhanlintuja

Mitä sinulle tulee mieleen sanasta rauha? Tätä aihetta ovat tutkineet Pohjois-Helsingin kuvataidekoulun 4–20-vuotiaat oppilaat taiteellisen työskentelyn parissa. Lasten ja nuorten teokset loihtivat eteemme unelmia ja visuaalisia viestejä ajankohtaisesta aiheesta.

LINKKI KUVAESITYKSEEN
LINTUPARVI ESITETTIIN TRIPLASSA HUHTIKUUSSA 2022

KUVISTA KOTONA

Kuvataidekoulun opettajien laatimista etätehtävistä on julkaistu kaksi eri-ikäisille suunnattua koostetta.

PHK Etätehtäviä 4-11-vuotiaille

Etätehtäviä 4–11-vuotiaille (pdf)

PHK-Etatehtavia-12-21-v_kansi.jpg

Etätehtäviä 12–21-vuotiaille (pdf)

Valitse mieleisesi tehtävä ja toteuta se vaikka koko perheen kanssa. Näiden ilahduttavien tehtävien siivin toivotamme kaikille taiteilun iloa!

Opetussuunnitelma

Koulun opetus noudattaa opetussuunnitelmaa, joka on laadittu Opetushallituksen taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän perusteiden (20.9.2017) mukaisesti. Opetussuunnitelmaan voi tutustua alla olevista linkeistä.

OPS-esite (pdf, 3 Mt) -linkistä voit avata uuden opetussuunnitelman.

OPS-esite (pdf, 14,5 Mt) -linkistä voit ladata ja tulostaa uuden opetussuunnitelman parempilaatuisena versiona.

Rakennekaavio (pdf, 1,7 Mt) -linkistä löydät opintojen rakennekaavion.

Pdf-tiedostojen lukemiseen tarvitaan erillinen ohjelma, esimerkiksi ilmainen Adobe Reader -ohjelma (https://acrobat.adobe.com/fi/fi/acrobat/pdf-reader.html).