fi en

Hyvää kesää!

Hyvää ja rentouttavaa kesälomaa kaikille!

Syksyllä lukuvuosi alkaa Malmitalossa lauantaina 14.8., Pakilassa maanantaina 16.8. sekä Kannelmäessä perjantaina 20.8.

Uusien oppilaiden hakuaika ja jatkolimoittautuminen!

Avaamme pian uusien oppilaiden hakulomakkeet ja nykyisten oppilaiden jatkoilmoittautumisen lukuvuodelle 2021-2022. Hakulomakkeisiin pääset tästä.

Kevään päättötöitä

Tilda Lassilan päättötyöhön A Well Read Woman Is A Dangerous Creature (akryyli- ja akvarelli kollaasi) pääset tutustumaan tästä linkistä

Tuuli Kirkisen päättötyöportfolio löytyy osoitteesta: https://tuulikirkinen.wixsite.com/lopputyo

Kesäkurssit

Kesäkursseille ilmoittautuminen on alkanut! Varmista oma paikkasi!

PHK Kesäkurssi esite 2021.jpg

KUVISTA KOTONA

Kuvataidekoulun opettajien laatimista etätehtävistä on julkaistu kaksi eri-ikäisille suunnattua koostetta.

PHK Etätehtäviä 4-11-vuotiaille

Etätehtäviä 4–11-vuotiaille (pdf)

PHK-Etatehtavia-12-21-v_kansi.jpg

Etätehtäviä 12–21-vuotiaille (pdf)

Valitse mieleisesi tehtävä ja toteuta se vaikka koko perheen kanssa. Näiden ilahduttavien tehtävien siivin toivotamme kaikille taiteilun iloa!

Opetussuunnitelma on uudistunut

1.8.2018 alkaen koulun opetus noudattaa opetussuunnitelmaa, joka on laadittu Opetushallituksen taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän perusteiden (20.9.2017) mukaisesti. Ennen 1.8.2018 taiteen perusopetuksessa aloittaneet oppilaat voivat suorittaa opintojaan aikaisempaa opetussuunnitelmaa noudattaen enintään 31.7.2021 saakka.

Opetussuunnitelman uudistus aiheuttaa eniten muutoksia yläkoulu- ja lukioikäisten opintoihin. Lisää tietoa muutoksista löydät otsikon OPETUS alta.

OPS-esite (pdf, 3 Mt) -linkistä voit avata uuden opetussuunnitelman.

OPS-esite (pdf, 14,5 Mt) -linkistä voit ladata ja tulostaa uuden opetussuunnitelman parempilaatuisena versiona.

Rakennekaavio (pdf, 1,7 Mt) -linkistä löydät opintojen rakennekaavion.

Pdf-tiedostojen lukemiseen tarvitaan erillinen ohjelma, esimerkiksi ilmainen Adobe Reader -ohjelma (https://acrobat.adobe.com/fi/fi/acrobat/pdf-reader.html).